Naturstensfliser

travertin1Fliser i natursten

Travertin er normalt lys i farven, og på grund af deres marmor-lignende kvaliteter, er de blevet værdsat af billedhuggere i årtusinder.

Vi har et stort udvalg af natursten fliser til rådighed, som giver dig et væld af muligheder til eksklusive gulve og væg løsninger.

TRAVERTIN »

 

natursten fliser hellerup aarhusLimestone er en kalkstens art, der giver et forskellige udtryk alt efter hvor den bruges. Limestone kan bruges mange forskellige steder og kun fantasien sætter grænser.

Den ekstraordinære vifte af muligheder, der tilbydes af kalksten, har sikret sin popularitet i næsten alle sydlandske områder i tusinder af år.

LIMESTONE »

 

natursten fliser hellerup aarhusAlle marmor typer starter livet som kalksten, men et stort pres ændrer det til en hård krystallinsk sten, hvori der kan arbejdes og poleres. Marmor er hvid i sin rene form og det er urenhederne der danne årene og de mange farver i marmoret, hvilket danner et helt unikt spil i hver en flise.

MARMOR »

 

 

natursten fliser hellerup aarhusSkifer er med dens smukke farve og rustikke overflade et godt valg, og en sikker natursten der kan bruges til forskellige stilarter.

Skifer har gennem mange århundreder været brugt til alle typer byggerier. Den primære grund er skiferens klassiske ydre, samt dens slidstyrke. Skifer er delt i ultratynde lag, og kan derfor deles til de smukke rustikke overflader.

 

SKIFFER »

 

natursten fliser hellerup aarhusGranit består hovedsageligt af glimmer, kvarts og feldspat. Det er disse mineraler der giver granitten sit unikke og karakteristiske look af krystal. Granit fås i flere forskellige farve variationer.

Vi har et stort udvalg af natursten fliser til rådighed, som giver dig et væld af muligheder til eksklusive gulve og væg løsninger.

 GRANIT »