Design

Fælles for flise kollektionen er, at deres mønstre er inspireret af klassisk arabisk geometri, men produceret af skandinaver. Casa er en heksagon formet flise, der kan fås i flere forskellige farvekombinationer.

Se Casa serien

stoneDesign flisen Stone er sammen med Casa og Dandelion en del af en flise kollektionen skabt af den svenske arkitekt- og designtrio Claesson Koivisto Rune. Fælles for flise kollektionen er, at  deres mønstre er inspireret af klassisk arabisk geometri men produceret af skandinaver. Stone er egentlig tre forskelligt mønstrede kvadratiske fliser, der kan fås i flere forskellige farvekombinationer, sammen kan de skabe et et næsten uendeligt mønster afhængig af sammensætningerne.

Se Stone serien

dandelionDesign flisen Dandelion er sammen med Casa og Stone en del af en flise kollektionen skabt af den svenske arkitekt- og designtrio Claesson Koivisto Rune. Fælles for flise kollektionen er, at deres mønstre er inspireret af klassisk arabisk geometri, men produceret af skandinaver. Dandelion er en heksagonformet flise hvis mønster er inspireret af japanske tekstilprint og lertøj, og kan fås i flere forskellige farvekombinationer.

Se Dandelion serien

kelimDesign flisen Kelim er sammen med Reval en del af en flise kollektion af den svenske indretningsarkitekt og designer Mats Theselius. Kelim fliserne er inspireret af de klassiske orientalske kelim-tæpper, og findes i fire forskellige flisemønstre; Goose-eye, Herringbone, Hook og Woody, og kan fås i flere forskellige farve kombinationer.

Se Kelim serien

ravalDesign flisen Reval er sammen med Kelim en del af en flise kollektion af den svenske indretningsarkitekt og designer Mats Theselius. Revals design har et klassisk udtryk og er en europæisering af de arabiske design. Ideen bag Reval er at lave et betongulv som ligner en måtte, og stammer fra Spanien hvor man i starten af 1800 tallet lagde fliser som måtter, som tætnes af rigtige måtter på de koldere årstider. Reval er kvadratiske fliser, og fås i forskellige mønstre og flere forskellige farvekombinationer.

Se Raval serien